Project

Schörpong

Kész

kir-dev/schorpong
RailsSemantic UI

A projekt története

2018-ban keresett fel minket a Schörpong kör, hogy készítsünk nekik weboldalt, ahol a nyitásokat és az általuk szervezett sörpong bajnokságokat tudják nyilvántartani. A projekt sikeresen elkészült, és kisebb módosításokkal együtt azóta is használatban van. Lehetőség van az események és hírek menedzselésére, valamint a résztvevők tudnak csapatokat regisztrálni, azokkal eseményekre jelentkezni, valamint az oldalon keresztül zajlik a pontozások lebonyolítása is.

Fun fact: a fejlesztés egy ideig Node.js alapokon haladt, azonban egy viszonylag szűkös határidő (egészen pontosan 2018. október 8.) elvállalása után október 5-én úgy döntöttünk, hogy az egész oldalt újraírjuk más technológiákkal, teljesen nulláról. Erőfeszítéseinket siker koronázta, a 8-án hétfő hajnalban sikeresen élesítettük is a honlapot.

Technológiák

Az oldalt a jól bevált Ruby on Rails-re építettük, és ahogy a fenti kis történet is illusztrálja, ez nagyon jó döntés szokott lenni, ha valamit gyorsan és megbízhatóan szeretnénk megírni. A felület stílusosabbá tételéhez a Semantic UI-ra esett a választásunk, ami szintén lehetővé tette, hogy az oldalt a szűkös határidő ellenére is be tudjuk fejezni.

Támogatóink

Vercel LogoRackhost LogoBetter Uptime Website Monitoring
 hello [kukac] kir-dev.hu

© 2023 Kir-Dev