Konzisite a Kir-Dev kezelésében

Korábbiakban


Korábban a VIK HK régi oldalán futott a konzik rendezése és menedzsmentje, amely viszont idővel megöregedett, így felkértek minket, készítsünk új alapokon, kicsit több funkcionalitással egy új Konzisite-ot!

A Konzisite korábbi nyitólapja

Választott technológiák

A projekt alapja egy NodeJS REST API, mely egy PostgreSQL adatbázisban tárolja az adatokat. A webes kommunikációt a NestJS, az adatbázissal való kapcsolatot pedig a Prisma keretrendszer egyszerűsíti. A backend kódbázisa itt böngészhető. A felhasználói felület pedig React-tal készült, az egységes megjelenés a Chakra UI-nak köszönhető. A frontend kódbázisát itt tudod megnézni.

Új funkciók

Amellett, hogy az eddigi funkciókat könnyebb használni és az oldal megjelenése szebb, elkészült pár új funkció is. Van lehetősége bárkinek csoportokat létrehoznia, nem kell ehhez a HK-nak emailt írni. Egy konzinak több előadója is lehet, mindegyiküket külön lehet értékelni. Egy felhasználóra érkezett értékelések megjelennek a profilján. Van egy külön felhasználó böngésző oldal, ahol publikus a konzitartók átlagos értékelése és egyéb statisztikák is. A konzi tartóknak van lehetősége jegyzet feltöltésére egy konzihoz, amit a résztvevők az alkalom után tölthetnek le, ha értékelték az előadókat.

Bővebben

A fejlesztés folyamatáról és a választott technológiákról bővebben is írtunk az első éles verzió megjelenésekor íródott blogposztunkban.

Az új konzisite nyitólapja