Project

CMSch

Aktív

kir-dev/cmsch
KotlinSpring BootReactChakra UI

A kezdetek

Felmerült egy igény az SSSL részéről, hogy a GólyaKörTe 2022 weblapját a Kir-Dev fejlessze le, részükről nem volt elegendő erőforrás erre, valamint amúgy is nálunk már egyszer lefejlesztésre került a Gólyahét weboldala, amivel kapcsolatosan korábban a reszort teljes megelégedését fejezte ki.

Így hát a hirtelen januárban alapult kb 10 tagú "Kir-dev speed-run munkacsoport" nekiállt a projektnek, és időben, valamint jól áttesztelve készítette el a GólyaKörTe rendezői számára. A frontend belebuildelődik a Springes alkalmazás statikusan kiszolgált fájljaiba, így nem kellett a CORS-szal és külön frontend deploymenttel foglalkozni, lévén kevés időnk volt.

Eredmények

A frontendbe nagyon sokan kapcsolódtak be, sokan megismerkedtek és profivá válhatttak a React-ben és Chakra UI-ban. Így azt is mondhatjuk, hogy a projekt - mivel nem volt szorgalmi időszak - sokak számára a megfelelő platform volt arra, hogy beletanulhassanak egy új frameworkbe, valamint külön örömét okozta mindenkinek, hogy ilyen sokan dolgoztunk, nagy profizmust belefektetve és harmonikus együttműködést kihasználva.

Ennek örömére az SSSL-lel most mennek a specifikációs meetingjeink a 2022 tavaszi félévi során, hogy a nyáron nekiállhassunk a Gólyatábor weboldalának összebarkácsolásának, építve a CMSch rendszerre, ami láthatóan most is bevált.

GólyaKörTe 2022 óta készült újabb website-ok a CMSch-val

Simonyi Nyári Tábor 2022

Egy kis változtatásokkal szinte egészében a GólyaKörTés verzió került ki erre az eseményre is. QR gyűjtésre, funky beadásokra és programok követésére használtuk.

VIK Gólya Tábor 2022

Nagy fejlesztéseket és heavy duty refaktorokat végeztünk erre a verzióra, szinte a teljes kódbázis is megújult, szerverkomponens alapú architektúrába szerveztük, hogy könnyebben lehessen ki- és bekapcsolni a megfelelő komponenseket.

A GTB-s verzió fő új feature-jei: UI customizálás, jegyvásárlás BMEjegyről, Nova integráció, események csoportosítási módjai

golya.sch.bme.hu.

GólyaHét 2022

Újdonságok: Google autentikáció, i18n

g7.sch.bme.hu.

Schönherz Qpa 2022

Ünnepélyes pillanat volt, amikor a Kir-Devet kérték fel a Qpa web deployolására a szervezők!

Újdonságok: Csapatok, QR fight, custom sörmérések, frontend javítások és exploitok megakadályozása

qpa.sch.bme.hu.

Gólyabál 2022

Ismét fel kellett újítani a jegyvásárlás rendszerét a Gólyabálos verzió készítésekor, illetve a szavazásos űrlap esetén kellett rárefaktorálni a dolgokra még egyszer.

golyabal.sch.bme.hu.

Simonyi Hackathon

hackathon.simonyi.bme.hu

GólyaKörTe 2023

TBA?

Támogatóink

Vercel LogoRackhost LogoBetter Uptime Website Monitoring
 hello [kukac] kir-dev.hu

© 2023 Kir-Dev