Karácsony 2022

2022. december 20.

by sepsilaci

#közélet

Boldog Karácsonyt!

Kellemes Ünnepeket és Boldog Karácsonyt kíván mindenkinek a Kir-Dev Csapata!

Az ünnepi időszak közeledtével minket is utolért a Karácsony szelleme. Így nagy lelkesedéssel vettünk részt a SPOT Fotókör karácsonyi fotózásán, ahol számos remek kép született. Ezek közül néhánnyal szeretnénk nektek kellemes ünnepeket kívánni!

Ajándékok

Idén a fa alatt nem találtuk az ajándékokat, ezért kénytelenek voltunk debug-olni ezt a problémát és szokatlanabb helyeken is körül kellett néznünk.

Nagy erőfeszítések árán sikerült rájönnük, hogy a csomagok mérete túl nagy volt, ezért beragadtak a kandallóba. De szerencsére ügyes mérnökeink kiszabadították őket.

Az ajándékok végső kiszállítását a legjobb manókra bíztuk.

Mindennapok

A félév vége felé elcsendesednek a projektek, mindenki bekuckózik az ünnepeket és persze, a viszagaidőszakot, várva. Ilyenkor kifejezetten fontos a törődés és az, hogy minden medvéről gondoskodjunk.

Egy ilyen idilli környezetet kevés dolog zavarhat meg. Egy ilyen dolog lehet egy nagyon fontos, tegnapra kéne projekt. A képen éppen most juttatja el ezt az ajándékot a körvezető a gyanútlan körtagok számára.

Ilyenkor az boldogság nem mindig felhőtlen és egész drasztikus lépések is bekövetkezhetnek.

Mézeskalács sütés

A fotózás után beköltöztünk a 13. szint konyhájába. Itt kellemes karácsonyi dalok hallgatása mellett, jelentős mennyiségű mézeskalácsot sütöttünk meg.

A munkálatok a tészta begyúrásával kezdődtek. Ez egy időigényes folyamat volt, mivel a tészta a kezdetekben nem akart rendesen összeállni. Miután elérte a megfelelő konzisztenciát, elkezdett a tészta kovalens kötést kialakítani a körvezetőnkkel. Szerencsére sikerült kiszabadítani.

A tészta begyúrása után a nyújtás következett. Itt a szokásos nagyvállalati munkamegosztást alkalmaztuk. Egy fejlesztő és n+1 nem operatív segítő.

Ezután már csak a tészta formára vágása és megsütése volt hátra. A szokásos karácsonyi formák mellett megpróbáltuk a kör logóját is megformázni mézeskalácsból.

A logó megformázása sikeres volt, ezután egy próbakóstolást követően, közösen elfogyasztottuk az alkotást.

Köszönjük, hogy végigolvastad és mégegyszer Kellemes Ünnepeket kívánunk!