Szakmai Hét 2021

2021. november 25.

by sepsilaci

Nagyon vártuk a Simonyi Szakmai Hetet. Rengeteg izgalmas program és előadás volt a menetrendben. Az előadások közül több is kapcsolódott a kör profiljához, a webfejlesztéshez.

Szakmai Est

A hét első napja a Szakmai Est volt, ahol a Simonyi aktív tagjai mutatták be, hogy mivel foglalkoztak az utóbbi időben. Több szakkollégiumi körből is jöttek előadók. Mi is készültünk előadással, aminek a címe PéK: Webfejlesztés hosszútávon lett. Itt meséltünk egy kicsit a projekt történelméről valamint arról, hogy milyen szakmai kihívásokkal kell megbirkóznia a fejlesztőknek, ha több mint 20 éven át szeretnének egy webes szolgáltatást biztosítani. Az előadást a kör PéK Adminja, Sepsi László tartotta meg.

Minikonferencia

A hét további részében is feltűntek ismerős arcok az előadók között. A Minikonferencia második napján Vass Bence, körünk egyik tagja, mutatta be, hogy milyen technológiákkal dolgoznak a UX studio-nál, a uxfolio fejlesztése során.

Szülinap

Az elsők között érkeztünk meg a Szülinap helyszínére, így még volt asztal, ahova mindannyian le tudtunk ülni. Az utóbbi hetek nagyon mozgalmasan teltek mindenki számára, ezért kifejezetten jó volt kicsit összeülni és sztorizgatni. A sajtófalat is meglátogattuk, néhány kép erejéig. A Szülinap további része is nagyon jól telt, a táncolás és a bulizás mellett néhány sörpöng mérkőzés lejátszására is volt időnk. Sajnos csak olyan képet találtunk, ahol a Kir-Dev-es csapat nem teljesen látszik, de az asztal másik végén tényleg mi vagyunk. :wink:

Köszönjük a képeket a SPOT fotókörnek!