Project

Warp drive

Aktív

kir-dev/warp-next
RailsActive StorageBulma

Projekt eredete

Volt már korábban a körnek saját image hosztingra használt Go-ban írt webappja Warp drive néven, azonban ez idővel kiesett a használatból. Eredendően azon célból indult a régebbi projekt is, hogy a képeket könnyedén töltsük fel valahova és tartsuk meg minél hosszabb ideig, illetve például ha a blogunkba szeretnénk őket beilleszteni. Most viszont újra elővettük az ötletet - innen a Warp Next név -, és Rails-es alapokon egy nagyon egyszerű appot írtunk, amelyet azóta is aktívan és kényelmesen használhatunk.

2022

2021 végén pedig a LEGO kör keresett meg minket, hogy ők is szívesen használatba vennék az appunkat, így most azon dolgozunk, hogy a webszervergépünkön szépen működjön egy automatizált adatmentési cron job, valamint kiszélesítjük még néhány funkcióval az appot, hogy minél kényelmesebb legyen a használata.

Folytatólagosan még be fog kerülni egy olyan változtatás, hogy a linkek rövidebbek legyenek, valamint a cél még, hogy a feltöltések max méretkorlátja beállítható lehessen körönként.

Majd ha jónak látjuk, akár a frontend is átdolgozásra kerül, ugyanis a Bulma CSS library nem ad elég lehetőséget számunkra, hogy robosztus/hibamentes UI-t biztosítsunk a felhasználók számára.

Támogatóink

Vercel LogoRackhost LogoBetter Uptime Website Monitoring
 hello [kukac] kir-dev.hu

© 2023 Kir-Dev