Project

AirsoftSCH

Kész

kir-dev/airsoft
RailsBootstrapReact

A projekt indulása

A Schönherz Airsoft Team 2021 elején keresett meg minket, hogy készítsünk a körnek egy weboldalt, ahova kirakhatják a híreiket, szervezhetik a rendezvényeiket és kezelhetik a bérbe adott eszközöket. Rövid tárgyalás után neki is kezdtünk a projektnek, ami terveink szerint a következő félévre már használható is lesz.

Tech stack

A projekt alapjához Ruby on Rails-re esett a választásunk, mert már több projektünkben is bevált a gyors fejlesztés és átlátható projektstruktúra miatt. Hogy a modern ember szépérzékének megfeleljen, és akár mobilon is lehessen az oldalt böngészni, a (projekt indulása óta) a legújabb Bootstrap 5.0-t használjuk. Fejlesztés közben felmerült az igény, hogy a kör különböző rendezvényeire különböző űrlapokat lehessen létrehozni, és hogy ezt a Google Forms megkerülésével, saját weblapon lehessen megoldani. Mivel ezeknek a feature-öknek a from scratch megírása önmagában nagyon elhúzná a fejlesztési időt, ezért a React előre megírt építőkockáihoz nyúltunk.

A projekt jelenlegi helyzete

2021 októberében, kis késedelem után végre offline tudtunk találkozni a Schönherz Airsoft Team körvezetőjével, és egy körbevezetés után átadtuk neki az oldal admin jogát. Ezek szerint készen van a projekt? Hát ez így nem teljesen igaz. A weblap elérkezett abba az állapotba, hogy a csapat már tudja használni a főbb funkciókat, és mi eközben ezzel párhuzamosan tudjuk továbbfejleszteni az oldalt.

Támogatóink

Vercel LogoRackhost LogoBetter Uptime Website Monitoring
 hello [kukac] kir-dev.hu

© 2023 Kir-Dev